Hart voelt hete adem Pantilimon in zijn nek

31 oktober 2013, 11:27

Een jaar geleden werd Manchester City-sluitpost Joe Hart nog veelvuldig geroemd vanwege zijn keeperskwaliteiten. Dit seizoen gaat de doelman van het nationale elftal van Engeland bij veel tegendoelpunten niet geheel vrijuit, waardoor de druk aan het adres van Hart toeneemt. City-Manager Manuel Pellegrini zegt in ieder geval dat beide doelmannen, dus ook reservedoelman Costel Pantilimon, kunnen rekenen op zijn vertrouwen.

Hart stond maar liefst 123 achtereenvolgende wedstrijden onder de lat bij The Citizens. Als het aan Pellegrini ligt, voelt Hart de hete adem van Pantilimon in zijn nek. Het is nog niet duidelijk wie aankomende zaterdag de doelman van City zal zijn, in het competitieduel tegen Norwich City. “We gaan er goed over nadenken. Wie er ook speelt: beide keepers hebben onze volledige steun”, zo stelt Pellegrini volgens Voetbal International.

In het gewonnen League Cup-duel met Newcastle United (2-0 na verlenging) verdedigde de 2.02 meter lange Pantilimon het doel van de ploeg uit Manchester. De prestaties van de reservedoelman van City konden Pellegrini absoluut bekoren: “Het is voor hem erg belangrijk dat hij de nul heeft weten te houden. Hij is een uitstekende doelman waar ik en het elftal volledig op kunnen vertrouwen. Ik ben erg blij dat we deze wedstrijd hebben gewonnen. Donderdag gaan we over de opstelling tegen Norwich praten.”, aldus de Chileense oefenmeester.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen