Tyton maakt rentree op trainingsveld PSV

31 oktober 2013 – Przemyslaw Tyton raakte vorige week in de uitwedstrijd tegen Roda JC Kerkrade op zeer ongelukkige wijze geblesseerd aan zijn hoofd. De PSV-doelman kwam na een fraaie redding zeer pijnlijk in aanraking met een dwarsligger naast het doel. De Poolse sluitpost lag lang op de grond, waardoor de zorgen omtrent zijn gesteldheid zeer groot waren. Desalniettemin heeft Tyton donderdag weer zijn rentree gemaakt op het trainingsveld van de Eindhovenaren.

Zodoende ligt Tyton prima op schema om de wedstrijd van zaterdagavond tegen PEC Zwolle te halen. De Pool trainde donderdag volledig mee, waardoor het er dus goed uitziet. Daarnaast kan verdediger Karim Rekik wellicht zijn rentree maken na er lang uit te zijn geweest met een enkelblessure. Voor Jeroen Zoet, de concurrent van Tyton, komt het duel met De Blauwvingers in ieder geval te vroeg.

Het was niet de eerste keer dat Tyton ongelukkig in botsing kwam met zijn hoofd. In de wedstrijd tegen Ajax in 2011 hield de Poolse doelman een zware hersenschudding over aan een botsing met toenmalig PSV-verdediger Timothy Derijck. Ditmaal viel de schade dus mee, zo wees onderzoek uit.

Reacties

PSV

gerelateerd