PSG rekent in eigen huis gemakkelijk af met Lorient

1 november 2013, 22:21

Paris Saint-Germain had vrijdagavond in het eigen Parc des Princes geen kind aan FC Lorient: 4-0. Zonder de geblesseerde Thiago Silva en Zlatan Ibrahimovic, en met Gregory van der Wiel negentig minuten op de bank, was er geen enkel moment een vuiltje aan de lucht voor de Parijzenaren. Edinson Cavani was de grote man, met twee doelpunten.

Slechts drie minuten had de thuisploeg nodig om op voorsprong te komen. Lucas Moura drukte af, na een voorzet van naamgenoot Lucas Digne. Lorient-coach Christian Gourcuff, die voor rust al twee keer wisselde, zag PSG de voorsprong voor de theepauze nog uitbreiden naar 3-0. Jérémy Ménez en Cavani tekenden voor de treffers.

In de tweede helft werden Ezequiel Lavezzi, Blaise Matuidi en Javier Pastore ingebracht door PSG-trainer Laurent Blanc. Deze wissels zijn veelzeggend voor de kwalteit en de breedte van de selectie van de Franse hoofdstedelingen. Cavani  bleef wel binnen de lijnen. El Matador wist het kwartet aan doelpunten te completeren.

Met de zege staat PSG weer drie punten los op AS Monaco, dat zondag de lastige uitwedstrijd bij Lille OSC speelt. Bij winst komt Monaco weer gelijk met lijstaanvoerder PSG.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen