Jansen: "We betalen nu wel heel veel leergeld"

3 november 2013, 07:30

Michel Jansen baalt stevig van het puntenverlies dat FC Twente zaterdag leed in de thuiswedstrijd tegen NEC. De Tukkers speelden voor rust prima en kwamen met 2-0 voor, maar in de tweede helft ging het helemaal verkeerd: 2-2.

"Hier zit een ontevreden coach", bromt Jansen op de website van FC Twente. "We begonnen goed, maar wel voorzichtig. We speelden redelijk tot goed positiespel en vanuit daar kwamen we ook tot kansen. Je komt dan terecht op een 2-0 voorsprong, maar dan neigt het vanaf de bank weer naar dat het te makkelijk gaat. Dat bleek ook, want direct na rust scoorden we niet en gaven we geen druk meer."

"Ook gaven we teveel ruimte weg. Dan roep het over jezelf af. Na die twee tegengoals moest het heel geforceerd en dan mag je nog blij zijn dat je de deksel niet op je neus krijgt. Dit voelt heel zwaar", aldus de teleurgestelde Jansen. "We kunnen wel blijven zeggen dat het een jonge groep is, die moet leren. Dat is het ook, maar dit soort wedstrijden moeten we gewoon winnen. We betalen nu wel heel veel leergeld en laten weer een wedstrijd lopen die we moesten winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen