Guardiola ondanks record en zege niet tevreden

3 november 2013, 13:42

Bayern München won zaterdag met 1-2 bij 1899 Hoffenheim. Met de zege veroverde de Duitse recordkampioen niet alleen de koppositie in de Bundesliga, maar vestigde het ook een bijzonder record. De Beierse ploeg bleef namelijk voor de 36e keer op rij ongeslagen in de Duitse competitie, wat nog nooit eerder gebeurde. Ondanks het record blijft trainer Pep Guardiola genoeg ruimte voor verbetering zien.

De motor van Bayern loopt dit seizoen zowel in de Champions League als in de Bundesliga op volle toeren, evenals vorig seizoen het geval was. Desalniettemin wil Guardiola mutaties aanbrengen in het voetbal van de regerend kampioen: "Het gaat om tactische zaken", stelt de oefenmeester van Bayern tegen het Duitse Bild.

De zege in Hoffenheim ging allesbehalve van harte. De formatie uit Beieren, waar Arjen Robben absent was wegens liesklachten, won uiterst moeizaam, door doelpunten van Mario Mandzukic en Thomas Müller. Toch was de Spaanse oefenmeester niet tevreden: "We moeten ons gaan verbeteren om de Duitse titel weer te pakken."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen