United zonder defensief tweetal naar San Sebastián

4 november 2013, 21:07

Manchester United wil de koppositie in Groep A van de Champions League verstevigen, als het op bezoek gaat bij Real Sociedad. Manager David Moyes moet het in San Sebastián stellen zonder verdedigers Jonny Evans en Rafael, die allebei een blessure overhielden aan de wedstrijd tegen Fulham (1-3 winst).

Evans kampt met een rugprobleem, terwijl Rafael een enkelblessure overhield aan het duel op Craven Cottage. United-middenvelder Tom Cleverley is overigens tijdig hersteld voor het duel met de Basken. Dat er drie spelers van United een blessure opliepen tegen Fulham wekte verbazing op bij Moyes: "We hebben nog niet veel te maken gehad met blessures, maar zaterdag liepen drie spelers een kwetsuur op. Dit is zeer zeldzaam, vooral in één helft", aldus Moyes op de persconferentie in aanloop naar het CL-duel.

De United-manager heeft er vertrouwen in dat zijn ploeg de koppositie in Groep A kan vasthouden: "Ik heb het gevoel dat we beter voetballen en de resultaten worden beter. Dat mag van mij lang door blijven gaan", zegt Moyes, die weet dat het niet vanzelf zal gaan: "Ik heb veel respect voor Sociedad. We zullen goed op dreef moeten zijn, willen we drie punten halen. We hebben een goede uitgangspositie en moeten zorgen dat dit zo blijft."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen