Boer kent succesvolle rentree bij PEC-beloften

4 november 2013, 23:05

Diederik Boer stond maandagavond zonder problemen negentig minuten onder de lat bij het belofenteam van PEC Zwolle. In het met 2-1 gewonnen duel tegen Jong Fortuna Sittard kende Boer zodoende een geslaagde rentree, na maandenlang geblesseerd te zijn geweest aan de lies.

De eerste doelman van De Blauwvingers kampte sinds begin augustus al met een slepende liesblessure. Gedurende de seizoensouverture tegen Feyenoord (2-1 winst) moest Boer vroegtijdig naar de kant. Het zou tot dusver de laatste wedstrijd van Boer zijn in de hoofdmacht van de Zwollenaren, maar de doelman lijkt zich nu dus weer op kunnen maken voor zijn terugkeer in het eerste elftal van de Zwollenaren.

Boer werd de afgelopen maanden onderworpen aan diverse behandelingen. Het duurde even voordat deze zijn vruchten af gingen werpen, maar uiteindelijk heeft Boer geen pijn meer bij het wegtrappen van de bal. Wanneer blijkt dat de naweeën van de wedstrijd met Jong PEC Zwolle meevallen, kan Boer zondag in principe terugkeren in de A-selectie, als de wedstrijd tegen FC Twente gepland staat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen