Mancini: "Juve en Real favoriet om door te gaan"

4 november 2013, 23:58

Galatasaray kan zichzelf dinsdag een zeer goede dienst bewijzen, als het de Champions League-wedstrijd tegen FC Kopenhagen winnend weet af te sluiten. Bij winst in Denemarken komen de Turken op zeven punten uit vier duels. Mocht Juventus verliezen van Real Madrid, dan zou het gat met de Italienen vergroot kunnen worden tot vijf punten.

Galatasaray-coach Roberto Mancini beseft dat het duel tegen de Denen van levensbelang is: "Onze intentie is om de wedstrijd te winnen. Het wordt een andere wedstrijd dan de heenwedstrijd, aangezien Kopenhagen sterker is in eigen stadion. Het is het belangrijkste dat we goed presteren", zo stelt de Italiaanse oefenmeester in aanloop naar de confrontatie met Kopenhagen.

De Italiaan staat al vijf weken aan het roer bij Cimbom en is tevreden met de wijze waarop de ploeg zich manifesteert: "Ik ben gelukkig met mijn selectie. We werken erg hard en zijn ons aan het verbeteren", aldus Mancini, die zijn ploeg in de underdogpositie praat: "Juventus en Real Madrid zijn favoriet om door te gaan", zo zegt de Italiaan, die wel gelooft in zijn ploeg: "We kunnen de volgende ronde halen. Zeg nooit 'nooit' in het voetbal. Het wordt dinsdag wel een lastig duel."

Galatasaray moet het tegen Kopenhagen stellen zonder Wesley Sneijder en doelman Fernando Muslera. Sneijder kampt met hamstringklachten, terwijl Muslera zijn teen gebroken heeft.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen