Witsel inzetbaar voor Zenit in cruciaal duel

5 november 2013, 14:28

Aanstaande woensdag treedt Zenit Sint-Petersburg in de Champions League in eigen huis aan tegen FC Porto. Zenit bezet momenteel de tweede plaats in Groep G, met één punt voorsprong op de Portugezen. De wedstrijd van woensdag is dus van levensbelang. Zenit ziet in aanloop naar het duel dat Axel Witsel inzetbaar is, ondanks perikelen rondom een schorsing.

Witsel, die het uitduel tegen Porto (0-1 winst) verstek moest laten gaan vanwege een schorsing, zag dat zijn schorsing van twee duels werd gereduceerd tot die ene wedstrijd. De Belgisch international liep in het duel met Austria Wien tegen een rode kaart aan. Nadat Zenit in beroep ging tegen de schorsing van twee wedstrijden, is de aanvallende middenvelder dus 'gewoon' inzetbaar tegen Porto.

In Groep G staat koploper Atletico Madrid (negen punten uit drie duels) woensdag tegenover Austria Wien, dat met één punt laatste staat. De winnaar van het duel tussen Zenit en Porto vindt de aansluiting, de verliezer wacht een bijna onmogelijk opdracht om zich te kwalificeren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen