Treffer Bony helpt Swansea City niet aan zege

Ger
7 november 2013, 19:59   Bijgewerkt: 7 november 2013, 20:47

Swansea City is opnieuw op een gelijkspel blijven steken tegen Kuban Krasnodar in de groepsfase van de Euopa League. Na de 1-1 in Wales eindigde het duel in Rusland ook in dezelfde score.

Wilfried Bony, oud-spits van Vitesse, zette Swansea al vroeg op voorsprong. De Ivoriaan schoot in vol strafschopgebied vanaf vijf meter raak. Nadat Kuban-verdediger Xandão een kwartier voor tijd zijn tweede gele kaart van de avond incasseerde, leek het duel beslist. In blessuretijd bezorgde Ibrahima Baldé de thuisploeg echter toch een punt. Ook twee weken eerder maakten de Russen op de valreep de gelijkmaker. Djibril Cissé benutte in Wales in de extra tijd een strafschop.

Bij Swansea waren de Nederlanders Michel Vorm, Dwight Tiendalli en Jonathan de Guzman donderdagavond opgenomen in de basiself. De ploeg van manager Michael Laudrup staat na vier duels op acht punten, Kuban is laatste in groep A met twee punten.

Rubin Kazan verzekerde zich als eerste club voor de volgende ronde van de Europa League. De Russische ploeg won in eigen stadion met 1-0 van Wigan Athletic en is daardoor zeker van een plaats bij de eerste twee in groep D.

Manchester City - Real Madrid: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

Manchester City - Real Madrid: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen