WKE haalt Grot en hoopt op Van der Linden

8 november 2013, 09:38   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Topklasser WKE heeft weer een oud-profvoetballer aan de selectie toegevoegd. Guillano Grot, in het verleden actief voor onder meer NEC, Excelsior, Helmond Sport en het Finse Inter Turku, voegt zich per direct bij de Emmense selectie.

De 30-jarige Grot neemt bij WKE de plek in van een andere oud-prof, Berend Oosting. Hij besloot onlangs om per direct te stoppen. Voor Grot, dit seizoen actief voor DTS uit Ede, kwam het telefoontje van WKE als een verrassing. "Ik kampte met een liesblessure, vandaar dat dit seizoen nog niet kon spelen voor DTS. Begin deze week belde WKE met de vraag of ik terug wilde komen. Ik heb het hier altijd naar mijn zin gehad, dus zei ik 'ja'. Ik heb de mensen hier wel verteld dat ik niet de sleutel ben naar een topklassering, maar ik hoop wel dat ik mijn bijdrage kan leveren om WKE van die laatste plaats te krijgen", zegt de spits, in 2012 ook actief voor WKE, bij RTV Drenthe.

Naast Grot hoopt WKE op korte termijn ook Antoine van der Linden te kunnen strikken. De oud-speler van FC Groningen, Heracles Almelo en FC Emmen traint al enige tijd mee. "Antoine wil afbouwen na zijn profcarriere. Dat kan en mag hij hier doen. We hopen dat hij het zo leuk vindt, dat hij ook besluit om weer wat wedstrijden te spelen. Maar hij moet wel graag willen. Ik ga hem niet pushen", zegt coach Joseph Oosting.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen