Levante kan thuisreeks Bilbao niet stoppen

9 november 2013, 21:59   Bijgewerkt: 9 november 2013, 23:28

Athletic de Bilbao is ook in zijn zevende thuiswedstrijd van het seizoen ongeslagen gebleven. De Basken wonnen zaterdag, ondanks een 0-1 achterstand, met 2-1 van Levante in het Estadio de San Mamés.

Aritz Aduriz kroonde zich in de 84ste minuut met een fraaie kopbal tot matchwinner. David Barral had Levante in de 33ste minuut nog op 0-1 gezet. Bilbao-keeper Gorka Iraizoz wist de eerste inzet van de Spanjaard nog te keren, maar moest zich in tweede instantie alsnog gewonnen geven. Mikel Rico herstelde zeventien minuten voor het einde de balans namens Bilbao. Matchwinner Aduriz kreeg in blessuretijd rood, waardoor de thuisclub met tien man afsloot.

Bilbao nestelt zich door de overwinning op de vijfde plek in La Liga. Het heeft na dertien wedstrijden 23 punten, waarvan er zeventien in eigen huis werden gepakt. Ook nummer vier Villarreal heeft 23 punten, maar de equipe uit Castellon speelt zondag nog thuis tegen Atletico Madrid, dat tweede staat.

Getafe bezet met twintig punten de zesde plek. Dat team speelde in eigen huis met 1-1 gelijk tegen middenmoter Elche CF. Pedro Leon opende in de achttiende minuut de score voor Getafe, Richmond Boakye maakte na een uur gelijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen