Er wordt harder gezaagd aan de stoelpoten van Jol

10 november 2013, 09:13

Martin Jol bevindt zich met Fulham momenteel in de hoek waar de klappen vallen. Zaterdag moest de Londense formatie ruim het onderspit delven tegen Liverpool (4-0). Dit zorgt ervoor dat er verder gezaagd wordt aan de stoelpoten van Jol, die er zelf niet al te veel over kwijt wou: "Ik heb nog niet met de eigenaar gesproken", zo stelt de Nederlandse manager van Fulham.

De derde verliespartij op rij vergroot niet alleen de zorgen bij de Nederlander, maar ook de druk op de positie van Jol. De Daily Mail stelt dat de kans groot is dat Fulham (in het bijzonder clubeigenaar Shahid Khan), gedurende de aanstaande interlandperiode, op zoek zal gaan naar een andere manager. Er passeren zelfs al namen van mogelijke vervangers de revue: Ole Gunnaar Solksjaer en Roberto Di Matteo zouden gegadigden zijn om Jol op te volgen als Fulham-manager.

Fulham bezet dankzij de magere prestaties de zestiende plaats in de Premier League. Jol was na de ruime nederlaag op Anfield dan ook zeer teleurgesteld: "Er is geen excuus voor deze prestatie", stelt de Nederlander, die wel een betere tweede helft zag: "We waren niet goed zonder bal. Ze speelden om ons heen. We hadden meer hardheid en agressie nodig. Dat lieten we zien na de pauze."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen