Zanetti (40) na rentree: "Dit is erg emotioneel"

10 november 2013, 13:16

Javier Zanetti maakte zaterdag zijn rentree, na langdurig geblesseerd te zijn geweest. Het veertigjarige clubicoon van Internazionale deed acht minuten mee, gedurende de 2-0 overwinning op Livorno.

De Argentijnse routinier kwam op 28 april voor het laatst in actie, toen hij zijn achillespees scheurde. Zanetti wou absoluut niet weten van het einde van zijn carrière en was vastberaden om terug te komen. Nadat zijn rentree plaatsvond op zaterdag, kon Zanetti zijn emoties moeilijk onderdrukken: "Dit is erg emotioneel. Als je veertig bent, is het niet makkelijk om na zes maanden terug te keren. Vanaf de dag dat ik geopereerd ben, heb ik altijd gezegd dat ik op zijn minst nog één wedstrijd wilde spelen voor de fans. Meer kan ik niet wensen", aldus Zanetti volgens Voetbal International.

De veertigjarige speler zag zich onwijs gesteund door de Inter-betrokkenen, en is daar dankbaar voor: "Ik wil de geweldige supporters, de voorzitter en alle anderen die me gesteund hebben - van de medische staf tot mijn ploeggenoten - bedanken. Ik ben blij dat mijn rentree gepaard ging met een belangrijke zege."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen