Shevchenko prijst middenveld en mist goalgetter

12 november 2013, 07:00

Voor Oekraïne breekt de week van de waarheid aan. Vrijdag en volgende week dinsdag staan de play-offs om kwalificatie voor het WK in Brazilië op het programma voor de Oost-Europeanen. Frankrijk is de opponent in het tweeluik. Andriy Shevchenko, voorheen Oekraïens topschutter, blikt vooruit op het duel met Les Bleus.

Shevchenko, die zich na zijn voetbalcarrière stortte op een carrière in de golfsport, is van mening dat de middenrif van de Oekraïeners veel voetballende kwaliteiten heeft, maar dat de ploeg van bondscoach Mykhaylo Fomenko een goalgetter mist in hun selectie. Sheva zag dat Oekraïne acht van de laatste tien interland wist te winnen en kijkt uit naar de belangrijke duels tegen Frankrijk: "Het is een interessante tijd voor het nationale team", aldus de oud-voetballer volgens Voetbal International.

De voormalig vedette van Oekraïne ziet dat de Oost-Europeanen twee sterkhouders hebben: "We hebben twee middenvelders, Yevhen Konoplyanka en Andriy Yarmolenko, dat worden echt twee hele grote voetballers", weet Shevchenko, die vindt dat Oekraïne aanvallende geslepenheid ontbeert: "Oekraïne is een gevaarlijk team. Als ik dan toch een minpunt moet noemen is het dat we geen échte spits hebben. We hebben prima aanvallers, maar ze scoren niet zo veel", zo concludeert de voormalig topspits van Dynamo Kiev, Chelsea en AC Milan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen