Landzaat: "Het lijkt erop dat ik richting Azië ga"

12 november 2013, 19:42   Bijgewerkt: 12 november 2013, 20:06

Denny Landzaat vervolgt zijn loopbaan mogelijk in Azië. De inmiddels 37-jarige middenvelder zit, na zijn vertrek bij FC Twente afgelopen zomer, al een tijdje zonder club. Hij hield enige tijd zijn conditie op peil bij zijn oud-werkgever AZ.

"Ik heb een tijd meegelopen met AZ, om in conditie te blijven en ondertussen hopende op een nieuwe uitdading. Dat is nog niet gelukt", zegt Landzaat tegen AZ TV. "Ik heb wel meerdere aanbiedingen gekregen, maar het is wachten tot er iets komt waar ik helemaal achter sta. In het begin hoopte ik op iets uit Nederland, maar het ziet ernaar uit dat ik naar het buitenland ga. Met name in Azië ben ik nog wel een beetje interessant. Ik ben ook al 37, dus dan kijken ze eerder naar je CV."

"Ik ben er in elk geval klaar voor. Het kan zijn dat er in de winterstop nog iets komt, maar het lijkt er toch op dat ik richting Azië ga", vervolgt Landzaat, die na zijn spelersloopbaan als trainer aan de slag hoopt te gaan. "Dat ambieer ik wel. Ik moet nog wel kijken of het iets is dat bij me past. Het is namelijk wel iets heel anders, voor een groep staan en leiding geven. Maar ik geef steeds vaker training bij mijn neefjes of loop er mee en daar ligt toch wel een nieuwe passie voor mij, denk ik."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen