HSV kan langer verblijf huurling Lasogga vergeten

13 november 2013, 08:09

Aan het verblijf van Pierre-Michel Lasogga bij Hamburger SV komt na dit seizoen een eind. De ploeg van coach Bert van Marwijk huurt de trefzekere spits deze jaargang van Hertha BSC, maar deze huurovereenkomst bevat geen optie tot koop. Lasogga keert in de zomer zeker terug naar Berlijn, stelt Hertha-directeur Michael Preetz in Bild.

Als huurling maakt de 21-jarige Lasogga dit seizoen veel indruk bij HSV. Hij scoorde al acht keer in de Bundesliga, waardoor de vraag zich opdringt waarom Hertha hem niet bij de selectie gehouden heeft. "Pierre is lang geblesseerd geweest en ons team draaide goed. Om die reden konden we hem niet bieden wat hij nodig had, namelijk wedstrijdritme", legt Preetz uit. "We zijn blij met ieder doelpunt dat hij nu voor HSV maakt, want deze goals maakt hij indirect voor ons. Hamburger SV heeft geen optie tot koop op hem. Hij keert in de zomer terug, dan hebben we een nieuwe situatie."

Bij Hertha BSC zit de Nederlander Jos Luhukay als trainer op de bank. De ploeg uit Berlijn staat keurig zevende in de Bundesliga, Hamburger SV staat op plek veertien.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen