Agger: "CL-plek zou fantastisch zijn voor Liverpool"

13 november 2013, 10:43

Na een aantal magere jaren meldt Liverpool zich dit seizoen weer in de top van het Engelse voetbal. Na elf wedstrijden staat de ploeg keurig tweede, vlak achter koploper Arsenal. En dus lonkt ineens ook weer de Champions League.

Liverpool ontbreekt sinds 2009 in de Champions League, het mekka van het internationale voetbal. Een terugkeer in het miljoenenbal is volgens verdediger Daniel Agger dan ook het belangrijkste doel voor dit seizoen. "Alle jongens willen dolgraag in de Champions League spelen", zegt hij op de clubsite. "We moeten het al een aantal jaar zonder CL-voetbal stellen. En als je eenmaal in die competitie gespeeld hebt, wil je daar blijven. Daar ontmoet je de beste teams en beste spelers van Europa."

Om een CL-ticket te veroveren moet Liverpool bij de eerste vier eindigen in de Premier League. "Dat is ons doel, iedereen werkt daar keihard voor. Alle spelers zijn bereid om voor elkaar te werken en kilometers te maken. Het zou, gezien de enorme concurrentie, een enorme prestatie zijn als het lukt om in de top-vier te blijven."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen