Gilissen wacht geduldig op rentree in basiself

13 november 2013, 16:29

Na een kleine drie maanden blessureleed is Tim Gilissen teruggekeerd bij NAC Breda. Afgelopen zondag maakte hij zijn rentree, door vier minuten voor tijd in het duel met PSV (2-1 winst) in te vallen. Daarmee keerde hij in elk geval terug in het veld, maar of hij terugkeert in de basis is nog maar de vraag. "Het kan deze keer wat langer duren."

Terwijl hij in de lappenmand zat, werd het elftal van NAC flink omgegooid. Voor Gilissen en Joey Suk kwamen Mats Seuntjes en Anthony Lurling, en het middenveld werd aanvallender ingesteld. Gelijk werden er resultaten geboekt, waardoor NAC nu stabiel in de middenmoot staat.

In het verleden kreeg Gilissen bijna altijd direct zijn basisplaats terug na een blessure, maar dat dat nu lastiger zal zijn, begrijpt hij maar al te goed. "Het verschil is dat het elftal toen in een slechte fase verkeerde", zei hij in gesprek met BN/DeStem. "Daarom had ik altijd de overtuiging dat het goed zou komen. Als ik fit ben, zal ik ook nu in beeld komen."

Of hij, ongeacht een terugkeer in de basis, volgend seizoen nog aan de West-Brabantse club verbonden is, weet hij niet. Zijn contract loop af, en NAC gaat pas in januari om de tafel. "Mijn ambitie is om nog twee jaar te spelen. Ik heb wel een idee over mijn toekomst, maar concreet is dat nog niet. Een jaartje buitenland lijkt me ook leuk, maar het hangt mede af van wat NAC met mij wil. Daarnaast heb ik maatschappelijk ook ambities."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen