Meulensteen: "Zeer teleurgesteld in Hiddink"

14 november 2013, 12:39   Bijgewerkt: 14 november 2013, 12:47

René Meulensteen is diep teleurgesteld in Guus Hiddink. De Achterhoeker haalde de Brabander eind juni naar Anzhi Makhachkala als assistent. Vier weken later vertrok Hiddink onverwacht, en de club promoveerde Meulensteen tot nieuwe eindverantwoordelijke. Althans, voor twee weken. Daarna was zijn Russische avontuur voorbij. Meulensteen klopte in die periode vergeefs bij Hiddink aan om advies.

"Ze wilden me afkopen op basis van mijn salaris als assistent. Dat was minder dan de helft en zelfs dat heb ik niet helemaal meegekregen", doet Meulensteen in Voetbal International uit de doeken. Hij belde Hiddink, sprak zijn voicemail in en sms'te: "Dit gaat mis, graag advies." Een antwoord kwam er nooit, ook nadien niet. "Daar kan ik moeilijk begrip voor opbrengen."

"Ik vind het jammer dat Guus me daarin niet heeft gesteund. De manier waarop hij verdween... dat was me te gemakkelijk. Hij kende die club, had er anderhalf jaar gezeten en ik vind dat hij me best had kunnen inseinen over bepaalde zaken die speelden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen