Rebrov: "Frankrijk moet Oekraïne vrezen"

15 november 2013, 09:07

Frankrijk gaat er een hele kluif aan krijgen om het wereldkampioenschap te bereiken. Dat denkt Serhiy Rebrov, die in 2006 met Oekraïne de kwartfinale van het WK haalde. Het huidige elftal van Oekraïne kan het iedereen lastig maken, denkt hij.

Oekraïne bereikte de play-offs door als tweede te eindigen in een kwalificatiegroep met onder meer Engeland, Polen en Montenegro. Het had tot de laatste speeldag zelfs zicht op groepswinst, maar Engeland bleef buiten bereik. Als Oekraïne de lijn van deze cyclus door weet te trekken, kan het volgens Rebrov winnen van Frankrijk.

"Als Oekraïne hetzelfde niveau haalt als in de recente wedstrijden tegen Engeland en Polen, en dat koppelt aan vertrouwen en motivatie, moet Frankrijk voor ons vrezen", zegt hij op UEFA.com. "Ik hoop dat deze play-offs succesvol worden voor ons land."

In zijn loopbaan speelde Rebrov voor onder meer Dinamo Kiev, Tottenham Hotspur, Fenerbahçe en West Ham United. Met Dinamo Kiev bereikte hij in 1999, met Andrei Shevchenko naast zich in de aanval, de halve finale van de Champions League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen