Oud-NEC'er Olsson: "Ibrahimovic is uniek"

15 november 2013, 10:35

De play-off tussen Portugal en Zweden wordt vooral gezien als het duel tussen Cristiano Ronaldo en Zlatan Ibrahimovic, maar er staan natuurlijk nog twintig andere spelers op het veld. Eén daarvan is waarschijnlijk Jonas Olsson. De oud-speler van NEC erkent echter dat Ibrahimovic de grote man is in de Zweedse ploeg.

"Het gaat inderdaad vooral om de strijd tussen Ronaldo en Zlatan. En gezien de vorm waarin ze steken, is dat niet zo raar", zegt Olsson op de website van de FIFA.

De verdediger van West Bromwich Albion, tussen 2005 en 2008 actief in Nijmegen, vindt het terecht dat Ibrahimovic inmiddels gezien wordt als één van de beste spelers ter wereld. Waar in het verleden Ronaldo en Lionel Messi op eenzame hoogte leken te staan, wordt de naam van Ibrahimovic nu steeds vaker in één adem met deze twee genoemd. "Hij hoort ook absoluut in dat rijtje thuis", vindt Olsson. "Het zijn alle drie geweldige spelers met specifieke kwaliteiten. Maar wat Zlatan zo bijzonder maakt, is dat hij zijn techniek koppelt aan fysieke kracht. Dat is uniek. Ik heb in mijn carrière met veel goede voetballers gespeeld, maar Zlatan is absoluut een klasse apart."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen