Di Natale denkt niet aan WK: "Eerst in Serie A blijven"

15 november 2013, 10:56

Nu het wereldkampioenschap van 2014 nadert, begint het ook bij Antonio di Natale weer te kriebelen. De inmiddels 36-jarige aanvaller speelde sinds het EK van 2012 geen interlands meer, maar sluit een optreden in Brazilië niet uit. Voorlopig wil hij zich echter volledig op zijn club Udinese richten, zegt hij in Italiaanse media.

"De nationale ploeg? Op dit moment ben ik alleen met Udinese bezig. We moeten weer veertig punten zien te behalen, zodat we in de Serie A blijven", zegt de aanvaller. De ploeg uit Udine staat na twaalf wedstrijden op de twaalfde plek in de Italiaanse competitie, maar heeft slechts vier punten meer dan nummer negentien Catania.

"Na het seizoen kijken we wel verder", zegt Di Natale over eventuele WK-deelname. "Als bondscoach Cesare Prandelli me nodig heeft, sta ik tot zijn beschikking."

Di Natale speelde tot dusver 42 interlands voor Italië. Hij was de enige speler die op het EK 2012 in Polen en Oekraïne een doelpunt wist te maken tegen Spanje. In de eerste groepswedstrijd van beide landen, die in 1-1 eindigde, maakte hij de 1-0.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen