Sigthórsson en Finnbogason spitsenduo IJsland

15 november 2013, 19:51   Bijgewerkt: 15 november 2013, 20:05

IJsland treedt vrijdagavond in het eerste duel van de play-offs voor het WK tegen Kroatië aan met een 'oranje' getinte aanval. Kolbeinn Sigthórsson en Alfred Finnbogason, die beiden hun geld verdienen in de Eredivisie bij respectievelijk Ajax en SC Heerenveen, vormen in Reykjavik de voorhoede van de eilandbewoners.

De bondscoach van de IJslanders, Lars Lagerbäck, heeft ook een plekje in de basis ingeruimd voor AZ-speler Johann Berg Gudmundsson. Victor Palsson (NEC) moet op de reservebank plaatsnemen.

Bij Kroatië verschijnen sterspelers Luka Modric en Mario Mandzukic zoals verwacht aan de aftrap. De wedstrijd in de IJslandse hoofdstad begint om 20.00 uur. Het duel staat onder leiding van de Spaanse arbiter Alberto Undiano Mallenco.

Als IJsland over twee duels weet af te rekenen met de Kroaten, zou het land zich voor de allereerste keer mogen opmaken voor deelname aan een wereldkampioenschap. De return vindt komende dinsdag plaats in Zagreb.

Opstellingen

IJsland: Halldórsson; Jónsson, R. Sigurdsson, Árnason, Skúlason; Bjarnason, Gunnarsson, G. Sigurdsson, Gudmundsson; Finnbogason, Sigthórsson

Kroatië: Pletikosa; Srna, Corluka, Simunic, Pranjic; Rakitic, Modric Ilicevic; Perisic, Eduardo, Mandzukic

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen