Callejón is op zijn plek: "Voetbal is hier een religie"

16 november 2013, 16:43

José Callejón stapte afgelopen zomer van Real Madrid over naar Napoli. De rappe vleugelspeler heeft het uitstekend naar zijn zin in Italië en stelde onlangs al dat de sfeer in San Paolo beter is dan in het Madrileense Bernabéu. Callejón vindt dat 'voetbal een religie is bij Napoli' en vindt tenslotte dat wedstrijden in de Serie A attractiever zijn dan duels in de Primera División.

De vleugelaanvaller vond het jammer om bij De Koninklijke weg te gaan, maar heeft goed kunnen aarden in Napels: "In eerste instantie deed het pijn om Real Madrid te verlaten. Maar ik ben weggegaan omdat ik meer speeltijd wou en belangrijk wou zijn voor de ploeg. Bij Napoli kreeg ik deze kans. Voetbal is hier een religie: mensen spreken me aan op straat en vragen me alles te winnen", zo stelt Callejón, die momenteel met Napoli op de derde plaats staat in de Serie A.

Callejón, die zes keer doel trof in twaalf duels, hoopt dat de ploeg uit Napels de prestaties kan doorzetten: "We moeten met beide benen op de grond blijven staan. We zijn het seizoen goed gestart, maar we moeten de rust bewaren en begrijpen wat onze doelstellingen zijn", zo stelt de oud-speler van Real tegen het Spaanse Futbolista.

De vleugelspelers ziet de Serie A als een competitie van topniveau: "De Serie A is een geweldige competitie. Er zijn vel clubs die zich kunnen mengen in de titelstrijd. We zijn benieuwd hoe het onderlinge duel tussen Juventus en AS Roma zal verlopen", aldus Callejón, die daarmee doelt op de huidige nummer één en twee van Italië.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen