Bojan traint weer gedeeltelijk mee bij Ajax

18 november 2013, 16:48

Bojan Krkic heeft maandag, nadat hij vorige week al terugkeerde in Amsterdam, weer gedeeltelijk meegetraind met de Ajax-selectie. De Spaanse aanvaller is op de weg terug van een hamstringblessure en kon weer deels aansluiten bij de groep.

Op 28 september ging het mis voor Bojan, in de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles (6-0). De aanvaller moest het veld al na enkele minuten verlaten, nadat hij naar zijn hamstring greep. De 23-jarige Spanjaard moest al bijna anderhalve maand toekijken vanwege de kwetsuur, maar ziet nu dat zijn rentree in zicht lijkt te komen. Op de training werd Bojan nog wel regelmatig apart genomen door Pim van Dord, de fysiotherapeut van Ajax.

Vorige week trainde de aanvaller nog individueel. Naast Bojan keerde ook Ruben Ligeon (herstellende van een enkelblessure) terug op het trainingsveld. De rechtsachter bevindt zich ongeveer in hetzelfde stadium als zijn ploeggenoot Bojan. Tot slot keerden Nicolai Boilesen en Niklas Moisander maandag terug van hun interlandverplichtingen bij respectievelijk Denemarken en Finland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen