Mexico ten koste van Nieuw-Zeeland naar WK

20 november 2013, 09:17   Bijgewerkt: 20 november 2013, 09:23

Het nationale elftal van Mexico heeft zich woensdagochtend definitief gekwalificeerd voor het WK in Brazilië. De Mexicanen konden de vliegtickets naar Brazilië al zo goed als boeken, nadat het de heenwedstrijd met 5-1 won. Het tweede deel van het tweeluik in Wellington eindigde dinsdag in 2-4, waardoor plaatsing voor het WK definitief is.

WK-deelname kwam voor Mexico, ook op dinsdag, op geen enkel moment in gevaar. Het ging vrolijk verder met waar het op Mexicaanse bodem was gebleven, hetgeen tot een ruststand van 0-3 leidde. Oribe Peralta deed van zich spreken met een loepzuivere hattrick. Per slot van rekening miste Jeremy Brocke namens Nieuw-Zeeland een strafschop.

Helemaal kleurloos zou het duel niet worden voor Nieuw-Zeeland, aangezien Chris James en Rory Fallo zorgden voor eerherstel. Carlos Alberto Pena tekende nog wel voor de 2-4, wat het klassenverschil tussen beide landen eens te meer onderstreepte. Mexico veegde in beide duels (3-9 in totaal) de vloer aan met Nieuw-Zeeland en gaat zodoende overtuigend richting Brazilië.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen