Ibrahimovic klapte niet voor hattrick Ronaldo

21 november 2013, 14:43

Zlatan Ibrahimovic ontkent dat hij applaudiseerde nadat Cristiano Ronaldo zijn hattrick maakte, in het play-offduel tussen Zweden en Portugal afgelopen dinsdag (2-3). Op internet verschenen filmpjes waarop duidelijk te zien is dat de boomlange spits in zijn handen klapte na de derde treffer van Ronaldo. Dat ontkent hij niet, maar de intentie daarvan was anders.

"Klapte ik voor Ronaldo? Nee, ik probeerde enkel mijn ploeggenoten nog eens aan te moedigen", legde Ibracadabra uit aan La Gazzetta dello Sport. "Ik klapte in mijn handen om ze op te beuren en ze te motiveren voor de laatste tien minuten. We hadden al eens verloren, maar het is belangrijk om nooit op te geven tot het laatste fluitsignaal geklonken heeft. Er kunnen altijd gekke dingen gebeuren."

Wel gaf de Paris Saint-Germain-spits toe dat hij bewondering heeft voor CR7, al legt hij de schuld van de nederlaag vooral bij de eigen ploeg neer. "Natuurlijk, hij is een geweldige speler, maar we gaven hem veel te veel ruimte. Niemand is zo goed als hij als hij op de counter. Deze wedstrijd toonde maar weer eens aan hoe goed hij is. Of hij de beste speler van de wereld is? Ik kan alleen maar zeggen dat hij één doelpunt meer heeft gescoord dan ik."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen