Will gaat voor 2,5 jaar tekenen: "We komen er uit"

21 november 2013, 15:13

Nathaniel Will blijft de komende jaren speler van De Graafschap. De 24-jarige verdediger staat op het punt om een nieuw contract te tekenen, dat loopt tot de zomer van 2016. Dat zegt hij in gesprek met het regionale Omroep Gelderland.

Will speelt sinds de zomer op amateurbasis in Doetinchem, daarvoor stond hij enkele jaren onder contract bij NEC. Hij erkent dat het een kwestie van tijd is voordat er een definitief akkoord met de Superboeren is. "We komen er wel uit. Het gaat om de laatste puntjes. Ik kan voor 2,5 tekenen. De afgelopen tijd heb ik hier lekker gevoetbald. Zij hebben ook vertrouwen getoond en daarom ben ik positief gestemd."

Door een blessure moest Will de afgelopen twee duels van De Graafschap aan zich voorbij laten gaan. Komend weekend kan hij echter weer spelen. "Ik heb woensdag weer volle bak getraind en ook nu een dag voor de wedstrijd voelt het goed. Er zit meer in bij ons. We moeten dat er zo snel mogelijk uit laten komen. Er is wat onrust, maar dan moet je juist stoicijns zijn. Het is ook belangrijk niet te negatief te zijn. We hebben al best redelijk wat punten gepakt, al hadden het ook meer kunnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen