Boer: "Europa zomaar mogelijk voor PEC Zwolle"

21 november 2013, 16:42

Na enkele maanden is Diederik Boer terug onder de lat bij Zwolle. De sluitpost stond sinds begin augustus buitenspel met een liesblessure, maar is nu hersteld en kan op speeltijd rekenen. Hij wil de goede seizoensstart van PEC Zwolle graag voortzetten, en samen met de club blijven groeien.

Mede daarom verlengde hij afgelopen zomer zijn contract met twee seizoenen. "Deze club is aan iets moois bezig, en daar wil ik deel van uitmaken", verklaarde hij op de clubwebsite. "Natuurlijk heb ik ook persoonlijke ambities en denk ik weleens aan grote stadions en Europees voetbal. Maar een Europees avontuur is voor PEC Zwolle zomaar mogelijk met de huidige ontwikkelingen in de Eredivisie."

Toch is hij niet heel veel bezig met de toekomst. Hij speelt al zijn hele carrière bij de Overijsselse ploeg en verdedigde 273 keer het Zwolse doel. Een echte clubman dus, maar van een eigen tribune in het IJsseldelta-stadion droomt hij niet. "Daar hoef ik niet na te denken. Ook Albert van der Haart heeft als Mister PEC Zwolle nog geen eigen tribune. Ik focus me gewoon op de komende competitieduels met FC Groningen en RKC Waalwijk, en op het verdere herstel van mijn lies."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen