FC Twente-keeper Stevens richt zich op 2014

21 november 2013, 17:27

Hij traint inmiddels weer, maar Sonny Stevens verwacht voorlopig nog niet in actie te kunnen komen voor FC Twente. De doelman richt zich op de tweede helft van dit seizoen, zegt hij in een interview op de website van de ploeg uit Enschede.

"Sinds een paar weken ben ik weer op het veld aan het trainen", zegt de pas 21-jarige Stevens, die in de zomer een zware schouderblessure opliep. "Het gaat naar behoren en daar ben ik heel blij mee. Ik train voornamelijk met de keepers en nog niet met de groep. De partijtjes laat ik nog aan mij voorbij gaan, maar het is wel fijn en vertrouwd."

Stevens is blij dat hij weer op het veld staat. "Hier doe je het uiteindelijk voor", zegt de keeper, die rustig toewerkt naar zijn comeback. "Met een paar weken hoop ik weer volledig met de groep te trainen en ritme op te kunnen doen in wedstrijden van Jong FC Twente. Na de winterstop hoop ik volledig aan te sluiten bij de eerste selectie."

FC Twente nam Stevens afgelopen zomer over van FC Volendam. Door de blessure van de doelman staat Nick Marsman momenteel onder de lat in de Grolsch Veste.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen