Carrick verlengt dienstverband bij United tot 2015

22 november 2013, 11:39   Bijgewerkt: 22 november 2013, 11:44

Michael Carrick heeft zijn handtekening gezet onder een langere verbintenis bij Manchester United. De controlerende middenvelder zal tot medio 2015 op Old Trafford blijven spelen. De Engelse grootmacht heeft tevens een optie voor nog een jaar bedongen. Dit meldt United via de officiële kanalen.

De 32-jarige Carrick kwam de gelederen van United versterken in 2006. In zijn periode in Manchester wist Carrick vijf landskampioenschappen, een League Cup, het WK voor clubteams en de Champions League te winnen. De middenvelder is zeer verheugd met zijn verlengde contract: "Het is geweldig om mijn verbintenis bij deze mooie club te verlengen. Ik heb hier plezier in het vak. De club was onderhevig aan een aantal veranderingen, maar het werken onder David Moyes is fantatisch. Ik heb hier veel prijzen gewonnen en kijk ernaar uit om er nog meer te winnen."

United-manager Moyes is ook zeer content met de contractverlenging van Carrick: "Ik ben blij dat Michael zijn contract verlengd heeft. In mijn tijd bij United was het voor mij niet lastig om te zien dat Michael het voetbal goed kan lezen en uitstekend kan passen. Hij is een buitengewone speler en een echte professional. "

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen