Groenendijk: "Alles wat fout kon gaan, ging fout"

23 november 2013, 10:22

Het lek is nog niet boven bij Jong Ajax. De Amsterdamse nummer 18 van de Jupiler League ging vrijdagavond op bezoek bij FC Den Bosch opnieuw hard onderuit (4-1). Trainer Alfons Groenendijk is ontevreden.

"Alles wat fout kon gaan, ging fout", aldus Groenendijk op de clubsite. "We waren niet alert, speelden niet samen, werkten niet voor elkaar, en waren te gemakzuchtig. Laat al die zaken er maar op los en je krijgt een onsamenhangend geheel. Het lijkt los zand. Alles ging fout wat er maar fout kon gaan."

In Den Bosch incasseerde Jong Ajax bovendien al voor de zesde keer dit seizoen een rode kaart. Eyong Enoh moest vrijdag vroegtijdig de kleedkamer opzoeken. "Het is zeker geen gebrek aan discipline, ook niet op het trainingsveld. Toch overkomt het ons te vaak. Ik ben er natuurlijk niet blij mee. Omdat het schorsingen oplevert, maar ook omdat we de naam krijgen dat we een harde ploeg zijn. En dat zijn we helemaal niet. We zijn vaak veel en veel te lief. We spelen tegen ploegen die de mouwen opstropen en daar moeten we tegen bestand zijn. Daar is een heleboel spelers nog niet aan toe."

Voor Enoh werden Joeri de Kamps, Fabian Sporkslede, Danzell Gravenberch, Vincent Vermeij en Derwin Martina al van het veld gestuurd.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen