'Half Europa zit op de tribune voor Zivkovic'

23 november 2013, 13:19

Steeds meer topclubs melden zich in Groningen voor Richairo Zivkovic. Ook zondag, als FC Groningen het in de eigen Euroborg opneemt tegen PEC Zwolle, ontvangt de Trots van het Noorden weer de nodige scouts voor haar aanvaller.

Een transfer is voorlopig niet aan de orde. "Wij, en dan met nadruk op wij, zijn met geen enkele club in gesprek over Zivkovic, maar we hoeven er niet geheimzinnig over te doen. Als ik net even het imposante lijstje zie van clubs die op bezoek komen, dat is ongelooflijk. Half Europa, de grootste clubs, alles zit hier op de tribune. Ze zeggen er natuurlijk nooit bij dat ze voor Zivkovic komen, maar ze zitten er wel", aldus algemeen directeur Hans Nijland tegenover het Algemeen Dagblad.

Nijland heeft goede hoop Zivkovic te behouden voor de club. "De opstelling van de club is simpel. Zivkovic heeft een driejarig contract getekend bij ons. Het is een groot talent en hij doet het uitstekend. Dan weet je gewoon dat er belangstelling komt. Je kunt wel dapper roepen dat hij onder geen enkele voorwaarde weg mag, maar zo steekt de wereld niet in elkaar. Ik hoop alleen dat hij ook volgend jaar in het shirt van FC Groningen speelt."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen