Superieur ManCity verdubbelt tegengoals Spurs

24 november 2013, 16:25

Manchester City heeft zondag een flinke sprong gemaakt in de Engelse Premier League. De landskampioen van 2012 rolde in het eigen Etihad Stadium Tottenham Hotspur met maar liefst 6-0 op en klimt daardoor van de negende naar de vierde plaats op de ranglijst.

Met negen doelpunten in elf wedstrijden scoort Tottenham Hotspur dit seizoen moeizaam, maar de ploeg van coach André Villas-Boas compenseert dat met een solide defensie. De Londenaren incasseerden pas zes tegengoals. In Manchester werd dat aantal echter verdubbeld.

Al binnen vijftien seconden stond het 1-0 voor Manchester City en dat mocht Spurs-keeper Hugo Lloris zich aanrekenen. De Fransman trapte slordig uit, waardoor Sergio Agüero van afstand een schot kon lossen. Deze poging wist Lloris nog te keren, maar in de rebound scoorde Jesus Navas alsnog.

Het was het begin van een mooie middag voor The Citizens, die weinig te duchten hadden van de bezoekers. In de 34ste minuut werd het door een eigen goal van Sandro 2-0. De Braziliaan veranderde een schot van Alvaro Negredo van richting. Agüero zorgde vlak voor rust voor de 3-0. Agüero, Negredo en Navas bepaalden in de tweede helft de eindstand op 6-0. Tussendoor raakte Samir Nasri, bij een 4-0 stand, ook nog de lat.

Manchester City heeft nu 22 punten, evenveel als nummer vier Southampton. Arsenal gaat aan kop met 28 punten. Liverpool en Chelsea staan met 24 punten op de tweede plaats. Tottenham is met twintig punten de nummer acht van de ranglijst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen