Van de Looi: "Waren vandaag niet effectief genoeg"

24 november 2013, 18:35

FC Groningen en PEC Zwolle wisten zondagmiddag in Euroborg wel te vermaken, maar niet tot scoren te komen, waardoor de brilstand na negentig minuten voetballen nog op het scorebord stond. Voetballend waren beide teams aan elkaar gewaagd, maar de Groningers kregen de betere kansen. Erwin van de Looi, de coach van de Trots van het Noorden, zag zijn ploeg prima spelen, maar de effectiviteit ontbreken.

In het eerste bedrijf wist de thuisploeg behoorlijk dreigend te zijn, maar uiteindelijk wisten de Groningers het net niet te vinden. “In de eerste helft hebben we zeker verzuimd om te scoren en in de laatste minuten van de wedstrijd ook. Dan wordt het uiteindelijk 0-0”, zo luidt de heldere conclusie van trainer Van de Looi, in gesprek met NOS, na afloop van het duel.

Desalniettemin was Van de Looi redelijk tevreden: “Ik vind dat we helemaal niet slecht hebben gespeeld. Het was eigenlijk beter dan twee weken geleden, in Almelo. En toen wonnen we met 3-0. We waren vandaag dus niet effectief genoeg. Ik vind wel dat we vanaf het begin hebben geprobeerd om de wedstrijd te winnen. Zwolle is een goed voetballende ploeg, maar we hebben ze niet echt laten voetballen. We zaten er bovenop. We hebben kansen gecreerd, maar we hebben ze alleen niet gemaakt", concludeert de Groningse coach.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen