Stevens ziet PAOK stadsderby in slotfase beslissen

24 november 2013, 21:27   Bijgewerkt: 25 november 2013, 09:02

Het PAOK Saloniki van Huub Stevens is zondagavond in de stadsderby tegen Aris Thessaloniki als winnaar van het veld gestapt. Twintig minuten voor tijd keek PAOK nog tegen een achterstand aan, maar een geweldig slotoffensief zorgde voor een 3-1 zege.

PAOK trof in de stadsgenoot een ploeg die onderin de Griekse Super League bungelt. Dit was geruime tijd niet terug te zien op het veld, aangezien PAOK in het eigen Toumba Stadion op achterstand kwam na een uur spelen. De rivaal van PAOK kwam dus verrassend aan de leiding, maar zag dat de thuisploeg de druk enorm opvoerde in de slotfase.

Het slotoffensief resulteerde in drie doelpunten in de laatste twintig minuten, van Lucas Pérez, Stefanos Athanasiadis en Zvonimir Vukic. Door de zege blijft PAOK stevig op de tweede plaats staan, met een ruime achterstand (zes punten) op Olympiakos en een ruime voorsprong (zeven punten) op Atromitos, begin dit seizoen de tegenstander van AZ in de Europa League.