Janmaat: "Dat ik de fout in ging, is duidelijk"

26 november 2013, 08:00

Daryl Janmaat vindt de kritiek op zijn optreden tegen RKC Waalwijk terecht. De rechtsback van Feyenoord verloor in de laatste minuut van de blessuretijd bij de zijlijn een duel van tegenstander Damiano Schet, waarna de RKC-aanvaller teamgenoot Aurélien Joachim in staat kon stellen het winnende doelpunt te maken.

Tijdens een groepsgesprek, maandag, kreeg Janmaat van zijn teamgenoten de wind van voren. Zeker omdat de international twee weken geleden ook al de fout in gegaan was in de wedstrijd tegen AZ (2-2). Hij trok toen aan het shirt van Roy Beerens, waarna de Alkmaarders vanaf elf meter de gelijkmaker konden noteren.

Janmaat loopt niet weg voor het feit dat hij in Waalwijk de mist in ging, zegt hij in AD Sportwereld. "Ik wilde de bal over de lijn laten rollen om geen tijd te verliezen voor een laatste aanval. Maar ik liet mij verrassen, iets dat ik had moeten voorkomen. Ja, dat reken ik mezelf aan. Dit mag niet meer gebeuren. Dat ik de fout in ging bij dat moment met Schet, dat is duidelijk. Vervolgens had ik natuurlijk pech dat het ook nog tot een treffer leidde."

"Ik moet gewoon van dit soort momenten leren. Vanaf morgen richten wij ons weer op de wedstrijd tegen PSV. Daar moeten wij iets rechtzetten. En ik wil me snel weer van mijn allerbeste kant laten zien. Met de volle, kolkende Kuip achter ons moeten wij PSV kunnen verslaan", blikt hij vooruit op het duel met de Eindhovenaren.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen