Vertonghen: "Geen sprake van onrust bij Spurs"

26 november 2013, 11:10   Bijgewerkt: 26 november 2013, 11:19

Jan Vertonghen ontkent dat er sprake is van onrust tussen manager André Villas-Boas en de Tottenham Hotspur-selectie. Het zou de reden zijn dat Tottenham tegen Manchester City (6-0, red.) de grootste competitienederlaag sinds 1996 leed, maar volgens de voormalig Ajacied is de nederlaag geheel toe te schrijven aan de spelers.

"Een probleem tussen de manager en de spelersgroep? Absoluut niet", reageerde de verdediger tegenover The Guardian. "Ook tussen de spelers onderling is er geen sprake van problemen. Het verlies is echter wel pijnlijk, en de manier waarop we verloren ook. We weten dat Manchester City in eigen huis veel scoort, en wij geven zo drie, vier doelpunten weg. Ik zou deze wedstrijd graag over willen spelen, want we zijn veel beter dan dit. "

De ploeg keek na dertien seconden al tegen een achterstand aan en liet The Citizens uitlopen naar een monsterscore, maar volgens Vertonghen had het alleen maar erger gekund. "We hadden veel meer tegengoals kunnen krijgen. Het is een zeer pijnlijke ervaring, maar wel een momentopname. Niet alles is dus verloren. Maar de organisatie klopte nu gewoon niet. De manager doet altijd zijn best om goede keuzes te maken en soms pakt dat goed uit, maar soms dus ook niet."

Vertonghen verwacht dat de ploeg zich snel zal herstellen van de nederlaag. Manchester United is komende zondag de tegenstander, een ploeg die het tot dusver niet gemakkelijk heeft gehad. Vertonghen ziet daarin kansen voor de Spurs: "We spelen thuis, en ik weet dat we met de steun van ons publiek die wedstrijd kunnen winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen