Vlaar prijst mentaliteit na gelijkspel Aston Villa

26 november 2013, 11:16

Ron Vlaar is blij met 'zijn' Aston Villa. De ploeg kwam maandagavond terug van een 2-0 achterstand op bezoek bij West Bromwich Albion en wist een punt te pakken. Vlaar sprak van een goede mentaliteit bij de ploeg, die op dit moment twaalfde staat in de Premier League.

"De eerste helft was echt niet goed", reflecteerde de aanvoerder tegenover Sky Sports. "Als je aan een wedstrijd begint zoals wij deden, dan weet je dat je in de problemen komt. Ze maakten dan ook twee doelpunten in de eerste tien minuten. We hadden nog geluk dat ze niet een derde keer scoorden."

De wedstrijd kantelde na de 57e minuut, toen manager Paul Lambert drie spelers wisselde. De ploeg draaide opeens als een geoliede machine en doelpunten van Karim El Ahmadi en Ashley Westwood stelden het punt veilig. De komst van Fabian Delph, Andreas Weimann en Gabriel Agbonlahor gaf de ploeg vleugels. Vlaar: "Het eerste balcontact van Andi (Weimann, red.) was bijna een doelpunt. Het gaf ons en de fans energie. Het laat zien dat we in staat zijn om veel dingen te doen, en dat we daarin moeten geloven. We gaan de goede kant op."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen