"Balotelli zou de tassen van Van Basten dragen"

26 november 2013, 16:56

Dat het niet lekker gaat met AC Milan, is geen nieuws meer. Ook sterspeler Mario Balotelli verkeert niet in de beste vorm, en het enfant terrible miste tot overmaat van ramp voor de tweede keer in korte tijd een strafschop. De kritiek op coach Massimiliano Allegri neemt toe, maar ook de kritiek op Balotelli is niet mals. Voormalig speler Zvonimir Boban doet ook een duit in het zakje.

De Kroaat speelde zelf tussen 1991 en 2002 bij Milan en kan geen begrip opbrengen voor het gedrag en de kunsten van Super Mario. "Hij snapt niet wat het betekent om dat rood-zwarte shirt te dragen. Als hij bij de club zou zijn toen ik speelde, zou hij de tassen van de spelers dragen, spelers als Marco van Basten en Andriy Shevchenko", viel de 51-voudig international uit tegenover Sky Italia.

Ook het te laat aanwezig zijn op de training wordt niet gewaardeerd door de voormalig middenvelder. "Hij zou een pak rammel krijgen van mensen als Paolo Maldini, Marcel Desailly, Sebastiano Rossi, Alessandro Costacurta en Franco Baresi. Zijn nonchalante houding laat zien dat hij niet in staat is om sommige dingen te begrijpen met zijn herseninhoud."

Boban denkt dat Balotelli een hoop zou leren als hij een voorbeeld zou nemen aan Ricardo Kaká. "Hij heeft de Champions League, het WK en een Gouden Bal gewonnen. Hij is steenrijk, maar hij rent en werkt als een paard. Maar ik heb zo genoeg gezegd over Balotelli. Hij zal altijd kleiner zijn dan Milan, en Milan zal altijd groter zijn dan hem", besloot Boban.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen