Twente ook tegen Roda JC zonder Koppers

28 november 2013, 15:14

Dico Koppers ontbreekt ook tegen Roda JC Kerkrade bij FC Twente. De linkerverdediger is onvoldoende hersteld van een hamstringblessure en wordt, evenals vorige week tegen NAC Breda, vervangen door Robbert Schilder. Dat meldt de club uit Enschede op haar website.

Coach Michel Jansen stuurt, omdat Koppers nog altijd ontbreekt, dezelfde spelers het veld in als tegen NAC. Tegen de Bredanaars wonnen de Tukkers met 5-2 en Jansen hoopt dat zijn ploeg die prestatie een vervolg kan geven. "Eigenlijk willen we de lijn van het spel van de afgelopen wedstrijden doortrekken. In die duels hebben we, naast mindere momenten, ook heel goede fases gekend en die willen we doorzetten. Op weg naar meer stabiliteit. Het overkomt ons te vaak dat we tegengoals krijgen uit onachtzaamheid. Daar moeten we aan werken. Iedereen weet dat we een jonge ploeg hebben en ik heb het idee dat we steeds minder zoekende zijn."

De laatste zege van FC Twente in Kerkrade dateert van oktober 2009, toen het door doelpunten van Miroslav Stoch en Bryan Ruiz 1-2 werd. De Tukkers werden dat seizoen ook landskampioen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen