Groep G: Knappe comeback Genk tegen Kiev

28 november 2013, 20:50   Bijgewerkt: 28 november 2013, 21:08

RC Genk is na een knappe zege op Dinamo Kiev zeker van de groepswinst in Groep G van de Europa League. De ploeg van trainer Mario Been boog een 0-1 achterstand om in een 3-1 overwinning.

De bezoekers kwamen al in de negende minuut op voorsprong door een doelpunt van Yarmolenko. Een benutte strafschop van spits Vossen betekende na 17 minuten het hernieuwde evenwicht. Doelpunten van Kumordzi en De Ceulaer kort voor rust zorgden voor de definitieve ommekeer. Oranje-international Lens stond in de basis bij Kiev en werd in de 55e minuut gewisseld.

In de andere groepswedstrijd rekende het Oostenrijkse Rapid Wien af met FC Thun uit Zwitserland. Boyd en Boskovic scoorden voor de ploeg uit Wenen. Tussendoor had Sadik de bezoekers nog op gelijke hoogte gezet.

Genk is door de overwinning niet meer te achterhalen in Groep G. Dinamo Kiev en Rapid Wien mogen over twee weken in een onderlinge wedstrijd uitmaken wie zich als nummer twee plaatst voor de knock-outfase. De Oekraïeners verdedigen in eigen huis een voorsprong van één punt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen