Verbeek: "Nürnberg is geen Manchester United"

29 november 2013, 11:12

Gertjan Verbeek wacht met 1.FC Nürnberg nog altijd op de eerste competitieoverwinning van het seizoen. Zaterdagmiddag gaat de nummer twee van onderen in de Bundesliga op bezoek bij Bayer Leverkusen, dat juist tweede van boven staat. Op papier onmogelijk, maar volgens Verbeek is Leverkusen geen onneembare vesting.

"We hebben de juiste tactiek om Leverkusen te bestrijden. We hebben misschien een kans om de wedstrijd te winnen", zei Verbeek in Bild. "Bayer is sterk, maar de ploeg kent ook zwakke momenten waarvan wij kunnen profiteren." Enige zelfkennis was daarbij op zijn plaats. "Wij zijn geen Manchester United, maar ook Hertha en Hamburger SV hebben laten zien dat Leverkusen kwetsbaar kan zijn.

Mocht het toch in de buurt komen van The Red Devils, die afgelopen woensdag met 0-5 wonnen in de BayArena, hoopt hij dat Hiroshi Kiyotake de rol van Wayne Rooney wil spelen. De Engelse spits was bij vier van de vijf doelpunten betrokken. "Kiyotake is een zeer belangrijke speler. Met alleen persoonlijke duels winnen we het niet, we hebben de creativiteit van Hiroshi nodig. Hij zal zijn beste spel moeten spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen