Villas-Boas laat zingende Tromso-fan verwijderen

29 november 2013, 14:42

Eerder deze week zei Tottenham Hotspur-manager André Villas-Boas na een reeks zwakke resultaten niet bang te zijn voor zijn baan, en immuun te zijn voor kritiek. Donderdagavond bewees hij echter toch ietwat gevoelig te zijn, nota bene voor kritiek van een Tromso-supporter.

Gedurende het Europa League-duel tussen de Spurs en Tromso riep een 29-jarige Tromso- en Manchester United-fan herhaaldelijk dat Villas-Boas vrijdagochtend zou worden ontslagen. Dit leidde tot zoveel irritatie bij de geplaagde coach, dat hij de fan uit het stadion liet verwijderen.

"Ik zong na een paar minuten dat hij ontslagen zou worden, de volgende ochtend. Toen keek hij me al aan", zei het slachtoffer in de Noorse krant Nordlys. "Bij rust, toen het nog 0-0 was, zong ik hetzelfde liedje nog eens. Toen wees hij een keer naar me, waarop de beveiliging me uit het stadion gooide."

Hij deed het hele incident maar af als pietluttig. "Ik weet dat hij onder druk staat, en dat mijn woorden hem daarom raakten. Maar ik ben maar een klein mannetje uit het kleine Tromso. Het had ook gezongen kunnen worden door 60.000 mensen in het Emirates Stadion, of welke andere plek dan ook."

Tromso bevestigt het voorval in dezelfde krant. "We weten dat Villas-Boas met de beveiliging heeft gepraat. Als een supporter zich verbaal niet gedraagt, kan hij uit het stadion verwijderd worden." De zingende supporter mocht de tweede helft wel bekijken, maar zou dan aan de andere kant van het stadion plaats moeten nemen. Dat weigerde hij, waarop hij naar eigen zeggen nog een fijne avond in de kroeg had.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen