Toivonen gaat contract toch verlengen bij PSV

Ger
29 november 2013, 15:32

Ola Toivonen zet komende week zijn krabbel onder een nieuw eenjarig contract bij PSV. Dat laat technisch manager Marcel Brands weten. Voor de Zweed ligt in het Philips Stadion een principe-overeenkomst klaar. De Eindhovense club wil voorkomen dat Toivonen na het seizoen gratis vertrekt, mocht een transfer tijdens de winterstop mislukken.

Als de aanvallende middenvelder daadwerkelijk akkoord gaat met het voorstel van PSV, komt er een einde aan een maandenlange soap. Toivonen twijfelde lang of hij zou bijtekenen en dreigde zelfs teruggezet te worden naar de beloften. Inmiddels is hij weer een vaste waarde in de hoofdmacht en is hij volgens de regels van de KNVB niet meer inzetbaar bij Jong PSV. Volgens Brands hoeft er niet getwijfeld te worden aan de instelling van Toivonen. "Hij zat gisteren na de verloren wedstrijd tegen Ludogrets (2-0) steenkapot in de kleedkamer", aldus de beleidsbepaler tegen de NOS. "Hij zat er helemaal doorheen."

Trainer Phillip Cocu hoeft ondanks de teleurstellende resultaten niet voor zijn baan te vrezen. Brands: "Wat er ook gebeurt, Cocu maakt het seizoen bij PSV af. Hij heeft voor vier jaar getekend en we zijn met hem een bepaalde weg ingeslagen. Dat hebben we bewust gedaan en we kijken verder dan de korte termijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen