De Jonge: "Thuis willen we graag wat meer brengen"

30 november 2013, 07:30

Heracles Almelo stuntte eind oktober met een zege in De Kuip op Feyenoord, maar verloor daarna van zowel FC Groningen als Ajax met 3-0. De Almelose ploeg hoopt zich zaterdag te herpakken in de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht.

"We moeten doorbouwen en steeds een beetje beter worden", zegt coach Jan de Jongen op de clubwebsite. "Ook moeten we de komende weken onze wedstrijden ongelooflijk scherp spelen. Als je naar onze tegengoals kijkt, dan hebben we er niet veel meer tegen dan anderen, maar we maken er ook niet zo heel veel. We willen graag stappen maken, maar we moeten niet irreëel zijn."

"We hebben veel nieuwe jonge jongens uit de beloftencompetitie en de Jupiler League. En als je 19/20 jaar bent, dan sta je er niet direct. Maar het is belangrijk dat we meer aan het voetballen komen. Thuis willen we graag wat meer brengen, en ik wil dat als geen ander. We willen met een positieve en agressieve speelwijze de punten hier houden."

De Jonge mist het geblesseerde drietal Milano Koenders (knie), Aleksei Kangaskolkka (voet) en Edwin Gyasi (sleutelbeen). Jeroen Veldmate is ziek en kan daardoor eveneens niet spelen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen