Tadic: "Hier worden we alleen maar sterker van"

30 november 2013, 10:56

FC Twente stond vrijdag tot de 69ste minuut met 1-0 achter in de uitwedstrijd tegen Roda JC Kerkrade, maar stapte uiteindelijk met een 1-2 zege van het veld in het Parkstad Limburg Stadion. Na afloop maakte Dusan Tadic de Tukkers een compliment.

"Het was mooi om te zien dat dit jonge team ook wedstrijden om kan draaien", zei Tadic op de clubwebsite. "In de eerste helft waren we niet goed en daarna hebben we het laten zien. Roda JC is een goede tegenstander met ervaren spelers. Hier worden we als ploeg alleen maar sterker van. Deze wedstrijd geeft een heel goed gevoel, een belangrijke zege."

Luc Castaignos hielp Twente met de gelijkmaker over het dode punt. "De tweede helft was veel beter van onze kant", vulde de spits aan. Bij rust stond zijn team met 1-0 achter. "Toen hebben we gezegd, als we zo doorgaan krijgen we er nog een paar om onze oren. Gelukkig hebben we laten zien in de tweede helft dat we over veel kwaliteit beschikken. Met Tadic, Mokhtar, Promes en ook Eghan hebben we spelers die een man kunnen passeren en een goede pass kunnen geven. Als spits is het belangrijk om veel met hen te praten, zodat ze mijn loopacties begrijpen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen