Fraaie jubileumgoal Cassano niet genoeg voor Parma

30 november 2013, 23:19

Het honderdste Serie A-doelpunt van Antonio Cassano heeft zijn club Parma niet aan drie punten geholpen. Ondanks het jubileumdoelpunt van de 31-jarige aanvaller werd het in de thuiswedstrijd tegen Bologna, dat door een rode kaart voor Frederik Sørensen ruim een half uur met tien man speelde, slechts 1-1.

Panagiotis Kone opende de score voor Bologna in Parma, maar Cassano hielp zijn ploeg langszij. Dit deed de spits op uiterst fraaie wijze. Met één handige voetbeweging kreeg hij een lage corner in de verre bovenhoek. Dit was voor Cassano zijn vijfde treffer voor Parma, zijn overige 95 doelpunten in de Serie A maakte hij in het shirts van Bari, AS Roma, Sampdoria, AC Milan en Inter. De meeste treffers, 39, maakte de Italiaan voor Roma.

Na de treffer van Cassano werd, ondanks de rode kaart voor Sørensen, niet meer gescoord. De 21-jarige verdediger van Bologna kreeg tien minuten na rust zijn tweede gele kaart van de wedstrijd voorgehouden.

Ook de wedstrijd tussen Genoa en Torino, later op de zaterdagavond, eindigde in 1-1. Omar El Kaddouri zette de bezoekers voor rust op voorsprong, na de pauze tekende Francelino Matuzalem voor de gelijkmaker.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen