Bale neemt rol Ronaldo bij Real Madrid over

30 november 2013, 21:53   Bijgewerkt: 30 november 2013, 23:04

Gareth Bale heeft zaterdag laten zien dat Real Madrid niet hoeft te wanhopen als het Cristiano Ronaldo moet missen. De aanvaller uit Wales nam in de competitiewedstrijd tegen Real Valladolid de rol van de geblesseerde Portugees moeiteloos over. Hij leidde Real hoogstpersoonlijk naar de overwinning.

Bale, eind augustus voor een recordbedrag overgekomen van Tottenham Hotspur, tekende tegen Valladolid voor drie doelpunten en één assist. Hij opende na ruim een half uur de score en gaf de bal enkele minuten later aan Karim Benzema, die het tweede doelpunt achter Valladolid-doelman Diego Marino. Na de pauze maakte Bale, die tot vandaag 'pas' vier competitiegoals gemaakt had, ook voor de derde en vierde Madrileense goal.

Door de overwinning sluit Real aan bij stadgenoot Atletico, dat eerder op de dag met 2-0 won van Elche CF. Real heeft drie punten minder dan Atletico, dat in punten gelijk staat met koploper FC Barcelona. De Catalanen hebben wel één wedstrijd minder gespeeld, ze spelen zondag tegen Athletic de Bilbao hun vijftiende duel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen